دربارۀ غذا

راشگو
راشگو
دربارۀ غذا
/

در این قسمت با محوریت بحران‌های محیط‌زیستی به موضوع گوشت و کالایی شدن غذا پرداختیم. اینکه چرا با وجود تولیدات انبوه و بیش از نیاز جمعیت همچنان گرسنگی در جهان ادامه دارد؟ تولید انبوه گوشت چه عواقبی برای محیط زیست دارد و اینکه ما چطور با محصولی که می‌خوریم بیگانه شده‌ایم‌؟

گوینده: لیلا خسروی
نویسنده: صونا آقابابایی
صداگذاری: صونا آقابابایی
تهیه‌کنندگان: گروه راشگو
عکس: Federico Arnaboldi
موسیقی از Salmon Like The Fish
از آلبوم Music for the Sleepy Traveler
قطعۀ Glacier

میهمانان این قسمت
شیرین احمدنیا
علی پزشکی

گروه تلگرامی ما حیوانات

بازیگران تئاتر رادیویی
کاوه فرجادمنش(دستیار بازرس)
میلاد قبادی(بازرس)

احمد هاشمی(فروشنده)

سهیل عباسی(نیروی پلیس)
سید مهدی حصیری(نیروی پلیس)

صونا آقابابایی(مجری تلویزیون)
سهیل رضانژاد(شهردار)

نعیمه رجب زاده(خریدار معترض)

ژیلا ستاری(مردم معترض)

نمایش رادیویی این قسمت برگرفته از فیلم بیسکوییت سبز به کارگردانی ریچارد فیلشر است.

در تهیۀ این پادکست صرفاً از نرم‌افزارهای متن‌باز استفاده شده است.
موسیقی تیتراژ و عکس‌های این پادکست تحت مجوز مشترکات خلاقانه(Creative Commons) هستند.

گروه راشگو اعتقاد دارد که می‌توان با به‌اشتراک‌گذاری خلاقیت، دنیایی هر چند کوچک اما عاری از مبادلات پولی خلق کرد، فضایی که می‌توان در آن به روابط به‌راستی انسانی بازگشت.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل(ایمیل شما محفوظ است) شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + 11 =